Hyvä ja turvallinen valinta

Olen kotoisin isolta paikkakunnalta, ja tottunut siihen että koulun jälkeen hengataan jossain kauppakeskuksen nurkassa. Joten yllättäen kun muutin Orivedelle, tuli maaseudun rauhallisuus ja kotona lojuilu shokkina. 

Orivesi oli kuitenkin näin taaksepäin ajateltuna hyvä ja turvallinen valinta tulla opiskelemaan, varsinkin kun 16-vuotiaana muutin yksin omilleni kauas perheestä.

Haluan sanoa koko Oriveden lukion väelle kiitos ja varsinkin suuren erikoiskiitoksen halin kera Inka Vilénille. 

Opettajana Inka on erittäin rento, mutta tahtoessaan vahvatahtoinen ja saa sillä tavalla meidät tekemään hommia. Inka on ihanan joustava ja on herttaisin ja ystävällisin opettaja, joka kuuntelee oppilaiden omia ongelmia ja auttaa ja tukee.

Käytyäni kolme vuotta kirjoittajalukiota olen tullut varmemmaksi kirjoittamistyylistäni. Olen saanut paljon apua Inkalta siinä, että tyylini on muokkautunut paremmaksi. Olen kiitollinen kaikista kursseista, vaikka niitä välillä kirosinkin syvimpään ja pimeimpään luolaan.

Ylistystä Oriveden lukion kirjoittajalinjalle!

Ira Suomalainen (16K)

Share