Kirjoituskilpailut

Kirjoituskilpailuja 2019

Kirjoituskilpailujen esittelyt on koottu tälle sivulle lyhennettyinä, alkuperäiset kilpailun ohjeet ja säännöt löytyvät kunkin kilpailun linkin takaa. Lue aina varsinaisen kilpailusivun ohjeet ja säännöt huolellisesti ja toimi niiden mukaan.

Helmikuu 2019

Tosipohjainen tai kaunokirjallinen teksti
Kyläillään! (28.2.2019)

Kirjoituskilpailu kyläilemisestä kutsuu jakamaan unohtumattomat kyläilymuistot ja -kokemukset.

Vierailut ystävien kodissa tai mökillä ovat tärkeä osa monen suomalaisen elämää. Kyläillään sukulaisissa, naapureissa, ystävillä tai vieraillaan hoitokodissa. Toisaalta perinteinen kyläily on vähentynyt, kun elämä on kiireistä ja tuttuja tavataan yhä useammin vain Facebookissa.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kirjoituksen 1.11.2018–28.2.2019 välisenä aikana. Tarkemmat keruuohjeet löytyvät SKS:n arkiston sivuilta.

Kilpailun järjestävät Maaseudun Sivistysliitto, Maahenki, Suomen Kylät ry, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kotiseutuliitto, Eläkeliitto sekä Siskot ja Simot ry.

Kyläillään!-kirjoituskilpailu

Tieteis- ja fantasianovelli
Nova 2019 (28.2.2019)

Aloitteleville kirjoittajille suunnattu tieteis- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu Nova järjestetään 20. kerran.

Novan tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna kirjailija Samuli Antila, vuoden 2018 Portti-voittaja Marko Järvinen, vuoden 2018 Nova-voittaja Jasmin Kuusela, Kosmoskynän päätoimittaja Toni Saarinen ja sf-kirjoittaja Reetta Vuokko-Syrjänen. Kisassa on esiraati, joka karsii jatkoon pääsevät novellit tuomaristolle. Esiraatiin kuuluvat Katja Juusela, Camilla Kantola, Leila Paananen ja Anna Salonen.

Novellit tulee kirjoittaa suomeksi. Aihe on vapaa, kunhan se liittyy science fictioniin tai fantasiaan. Kisaan voi osallistua useammalla novellilla. Tekstit, joiden maksimipituus on 45 000 merkkiä välilyönteineen (noin 20 sivua), lähetetään viimeistään 28.2.2019 osoitteeseen novakilpailu (at) gmail (piste) com. Sähköpostin otsikoksi nimimerkki sekä novellin nimi, viestin leipätekstiin osallistujan nimi ja yhteystiedot, ja novelli sähköpostin liitteeksi rtf-tiedostona muodossa novellin nimi_nimimerkki.

Lue viralliset säännöt, sillä esiraati tai tuomaristo voi hylätä sääntöjenvastaisen novellin.

Lisätietoa saa kisan sihteeriltä Taru Hyvöseltä osoitteesta nova2019 (at) tsfs fi
Nova 2019

Proosa, lyriikka
Pirkanmaan kirjoituskilpailu 2019 (28.2.2019)

Järjestyksessään 68. Pirkanmaan kirjoituskilpailu jatkuu helmikuun loppuun. Tampereen kaupunginkirjaston järjestämä Pirkanmaan kirjoituskilpailuun voivat osallistua Pirkanmaan alueella asuvat, työskentelevät tai opiskelevat kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta tai omakustannetta.

Pirkanmaan kirjoituskilpailussa on kaksi sarjaa: proosa ja lyriikka. Kirjoittaja voi osallistua molempiin sarjoihin samanaikaisesti. Palkintolautakuntaan kuuluvat tänä vuonna, kirjailija Katja Kaukonen, runoilija Arto Lappi, yliopistonlehtori Hanna Samola ja kirjailija Asko Jaakonaho.

Pirkanmaan kirjoituskilpailuun osallistuvat työt tulee jättää 28.2.2019 mennessä osoitteella:

Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkanmaan kirjoituskilpailu
PL 152, 33101 Tampere

Kilpailutyöt voi myös jättää Pirkanmaan kuntien pääkirjastoihin toimitettavaksi edelleen. Tekstit on kirjoitettava koneella A4-kokoisille arkeille ja varustettava nimimerkillä. Tekstien pituus voi olla korkeintaan 10 liuskaa. Mukaan tulee liittää tekijän oikea nimi ja osoite erillisessä, suljetussa kuoressa. Jos kirjoittaja osallistuu molempiin sarjoihin, kilpailutyöt on lähetettävä kumpikin omissa kuorissaan.

Kilpailun tulokset julkistetaan toukokuussa pääkirjasto Metsossa. Palkitut työt julkaistaan kirjaston verkkosivuilla.
Pirkanmaan kirjoituskilpailu

Maaliskuu 2019

Lyriikka
Runoni rakkaudesta (1.3.2019)

Kirjoita runomuodossa, mitä rakkaus sinulle merkitsee. Voit kirjoittaa runosi vapaamittaisena, riimitettynä tai vaikkapa räpin muodossa.

Toimita nimimerkillä varustettu tekstisi suljetussa kirjekuoressa Sampolan palvelukeskuksen asiointipisteeseen viimeistään 1.3.2019 mennessä, Kultasepänkatu 7. Kuoren päälle RAKKAUSRUNOKILPAILU sekä oma nimimerkkisi. Laita kuoren sisään suljettuun kirjekuoreen nimimerkkisi henkilötiedot yhteystietoineen.

Voit myös lähettää tekstisi osoitteeseen Keravan kaupunki, Keravan Opisto, Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava. Kirjekuoreen merkintä RAKKAUSRUNOKILPAILU ja oma nimimerkkisi.

Kilpailun voittaja julkistetaan ke 27.3. klo 18.00 tilaisuudessa Keravan lukion ja aikuislukion auditoriossa, Keskikatu 5. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Runoni rakkaudesta

Kritiikki
Mikä kritiikki! -kirjoituskilpailu nuorille (15.3.2019)

Suomen arvostelijain liitto ry, SARV järjestää Kritiikin Uutisten 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kritiikkiaiheisen kirjoituskilpailun lukio- ja ammattikouluikäisille nuorille (syntymävuodet 2000–2002). Kirjoituskilpailun tarkoituksena on saada nuoret tarkastelemaan ja analysoimaan taidetta, perustelemaan näkemyksensä, innostumaan kirjoittamisesta sekä pohtimaan kritiikkiä tekstilajina. Mitä kritiikki oikeastaan on? Millainen on hyvä kritiikki? Mikä on kritiikin ja mainoksen ero?

Osallistumisaika on 17.11.2018–15.3.2019.

Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla suomeksi tai ruotsiksi kritiikki vapaavalintaisesta taideteoksesta. Sellainen voi olla esimerkiksi maalaus, veistos, esitys, runo, kirja, elokuva, valokuva, konsertti, musiikkikappale, levy, sarjakuva, peli tms. Tekstissä voi myös pohtia laajemmin kritiikin merkitystä.

Kilpailutekstin pituus on 3000–6000 merkkiä välilyönteineen. Kirjoituksella tulee olla otsikko. Teksti (tai osia siitä) ei saa olla aiemmin julkaistu missään. Kirjoituksen yhteydessä tulee olla mainittuina: kirjoittajan nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kilpailuteksti ja kilpailijan tiedot lähetetään yhdessä pdf-tiedostossa 15.3.2019 mennessä osoitteeseen kilpailu(at)sarv.fi

Palkitut kirjoitukset julkaistaan Kritiikin Uutiset -verkkolehdessä keväällä 2019.

Mikä kritiikki! -kilpailu

Lyriikka
J. H. Erkon kirjoituskilpailu 2019 (31.3.2019)

Kilpailu järjestetään 63. kerran. Kilpailulajina on runous. Osallistua voivat vuonna 1989 syntyneet tai sitä nuoremmat kirjoittajat, jotka eivät vielä ole julkaisseet omaa esikoisteostaan. Omakustanteet eivät ole este osallistumiselle. Lähetettävän tekstin maksimimäärä on 20 liuskaa (1 runo per liuska).

Toimita tekstilähetyksesi viimeistään 31.3.2019 osoitteeseen Nuoren Voiman Liitto, J.H. Erkon kirjoituskilpailu, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki. Viimeisen päivän postileima riittää.

Sulje tekstit isoon (A4) kirjekuoreen. Laita niiden mukaan myös pienempi kuori, jonka sisällä ovat nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Merkitse lähettäjäksi itse keksimäsi nimimerkki. Jos haluat tekstistäsi maksullisen palautteen, kirjoita päällimmäisen kuoren päälle sana ”Arvostelupalvelu”. Tarkemmat tiedot Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta löydät täältä: http://www.nuorenvoimanliitto.fi/kirjoittajakoulutus/arvostelupalvelu/

Kilpailutekstejä ei palauteta. Palkinnot jaetaan lokakuussa 2019. Voittajiin otetaan yhteys henkilökohtaisesti touko–kesäkuun 2019 aikana.

J. H. Erkon kilpailu 2019

Vapaa tekstilaji
Maanpuolustusaiheinen kirjoituskilpailu (15.3.2019)

Pohjois-Savon Reserviupseeri- ja Reserviläispiiri järjestävät kirjoituskilpailun, jonka aiheena on maanpuolustus.

Aiheen käsittelytapa on vapaa. Aihetta voi käsitellä asiapohjalta pohtien tai omakohtaisten kokemusten kautta. Mahdollisia näkökulmia aiheeseen voisivat olla esim. maanpuolustuksen tarkastelu ennen, nyt ja tulevaisuudessa, maanpuolustuksen tarve, asenne maanpuolustukseen ja asenteen mahdollinen muutos, maanpuolustuksen haasteet, tulevaisuuden maanpuolustukselle asettamat uudet haasteet, maanpuolustukseen sopiville henkilöille asetettavat kriteerit, omakohtaiset kokemukset ja muistot maanpuolustuksesta ja/tai siihen liittyvistä yksittäisistä hetkistä tai tapahtumista.

Tekstilaji on vapaa. Kirjoitelma voi olla essee tai vapaamuotoinen pohdiskelu, muistelma, kuvaus, kaunokirjallinen teksti kuten novelli, näytelmä, runo tai sanoitettu ja sävelletty laulu tai jokin muu.

Kirjoitelma on palautettava 15.3.2019 mennessä kirjoituskilpailun tuomarille Tarja-Tuulikki Lumikarille lumikari(at)icloud.com.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä kuulumista reserviläisyhdistykseen. Kolme parasta kirjoitelmaa palkitaan huhtikuussa 2019. Parhaat kirjoitelmat julkaistaan.

Maanpuolustus-kirjoituskilpailu (pdf)

Viihteellinen lukuromaani
WSOY ja Prisma: Tarinan viemää (31.3.2019)

Tarinan viemää -kirjoituskilpailulla etsitään viihteellisiä lukuromaaneja, joiden kansien välissä on koko elämä tai lyhyt kaiken muuttava kohtaaminen. Tarinoita, jotka koskettavat ja joiden keskiössä ovat ihmiset ja näiden väliset suhteet. Aihe voi olla kepeä tai vakava, tyyli on vapaa ja pituutena romaanimitta pienoisromaanista tiiliskiveen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysimittaisella ennen julkaisemattomalla romaanikäsikirjoituksella.

Tekstit pyydetään toimittamaan viimeistään 31. maaliskuuta 2019
sähköpostiosoitteeseen tarinanviemaa(at)wsoy.fi
tai
postiosoitteeseen:
WSOY/Tarinan viemää -kirjoituskilpailu
PL 314
00101 Helsinki

Tarinan viemää

Huhtikuu 2019

Laulu (sävellys ja sanoitus)
Peri suomalainen iskelmä (15.4.2019)

Laajasalon opisto ja PERI Suomi LTD Oy järjestävät yhdessä Kiuruveden Iskelmäviikon kanssa
Kiuruveden Iskelmäviikolla 17.–21.7.2019 julkaistavan Iskelmämusiikin sävellys- ja sanoituskilpailun
”Peri suomalainen Iskelmä”. Kilpailu on avoin kaikille.

Iskelmän, jonka aihe ja rytmi on vapaa, tulee soveltua esitettäväksi laulusolistin ja säestäjän tai
useamman henkilön muodostaman kokoonpanon kanssa. Iskelmän on hyvä sopia tanssittavaksi
vähintään kahden henkilön kanssa.

Sävellysten ja sanoitusten pitää olla ennen julkaisemattomia eikä niitä saa julkistaa eikä
julkisesti esittää ennen 21.7.2019 ilman järjestäjän lupaa. Sävellyksiä eikä sanoituksia voi
samanaikaisesti lähettää toisiin kilpailuihin tämän kilpailun järjestämisaikana. Säveltäjä tai sanoittaja voivat osallistua kilpailuun useammallakin kappaleella.

Iskelmän enimmäiskesto on neljä minuuttia kolmekymmentä sekuntia (4´30”).

Kilpailun tarkemmat säännöt (pdf)

Laulu (sävellys ja sanoitus)
Tangomarkkinat: tangon sävellys- ja sanoituskilpailu (25.4.2019)

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy sekä Tango- ja Viihdemusiikin Edistämisyhdistys ry järjestävät tangon sävellys- ja sanoituskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille. Tangon aihe on vapaa. Sen tulee soveltua naisen ja/tai miehen laulettavaksi.

Sävellysten ja sanoitusten pitää olla ennen julkaisemattomia eikä niitä saa julkistaa eikä julkisesti esittää ennen 14.7.2019 ilman järjestäjän lupaa. Säveltäjä ja sanoittaja voivat osallistua kilpailuun useammallakin kappaleella. Tangon enimmäiskesto on neljä (4) minuuttia.

Kilpailun tarkemmat säännöt

Aforismi
Lassi Kämäri -palkinto 2019 (17.4.2019)

Lassi Kämäri järjestää jo legendaariseksi muodostuneen valtakunnallisen aforismikirjoituskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille. Kukin kirjoittaja voi osallistua kilpailuun yhdellä ennen julkaisemattomalla aforismilla. Aforismin aihe on vapaa.

Lähetä aforismisi sähköpostilla osoitteeseen lassi.kamari(at)gmail.com viimeistään 17.4.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan Suomen Aforismipäivänä 18.4. 2019 klo 12 Lassi Kämärin blogissa Loistava puhallus.

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot: Paras aforismi, palkinto 10 euroa ja kunniamaininta. Mahdolliset muut palkittavat, kunniamaininta.

Kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kuluja ei korvata.

Lisätietoja kilpailusta ei anneta.

Lassi Kämäri -palkinto 2019

Lyriikka
Runo-Kaarina 2019 (27.4.2019)

Runo-Kaarina on vuosittainen, valtakunnallinen runokokoelmakilpailu esikoisrunoilijoille. Kilpailu on avoin kaikille suomenkielisille runoille ja runojen aihe on vapaa. Kaarinan kaupunki julkaisee kustannuksellaan kilpailun voittaneen runoteoksen. Tekijänoikeuspalkkio maksetaan koko painoksesta heti normaalin myyntihinnan mukaan. Valintaraati valitsee voittajan elokuussa ja voittaja julkistetaan Turun Kirjamessuilla.

Etsimme 50–100 runon kokoelmaa. Kilpailuun saavat osallistua ne kirjoittajat, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet omaa kokoelmaa. Fennicaan ilmoitetut kirjat katsotaan julkaisuiksi. Esiintyminen antologioissa ei estä osallistumista. Muulla kielellä kuin suomeksi kirjoitetut kokoelmat arvioidaan kilpailijan lähettämän suomenkielisen käännöksen pohjalta.

Nimimerkillä varustettujen käsikirjoitusten on oltava perillä viimeistään 27.4.2019 klo 15.00. Kilpailutyön mukana toimitetaan nimimerkin paljastava kirjekuori, jonka sisällä on kirjoittajan nimi, osoite, puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite. Käsikirjoitukset lähetetään osoitteeseen Kaarinan kaupunki / kulttuuri- ja kirjastopalvelut, PL 50, 20780 Kaarina, kuoreen merkintä “Runo-Kaarina”.

Kilpailumateriaaleja ei palauteta, älä siis lähetä alkuperäistä käsikirjoitusta. Toivomme runojen olevan irrallisilla A4-papereilla. Kuvitetut käsikirjoitukset arvioidaan painoteknisten ja tekijänoikeudellisten syiden vuoksi pelkästään teksteinä.

Runo-Kaarina

Toukokuu 2019

Vapaa tekstilaji
Neljän koon tarinatalkoot (1.5.2019)

Sanomalehti Viispiikkinen järjestää yhteistyössä Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven Neljän Koon tarinatalkoot-projektin kanssa kirjoituskilpailun.

Nimimerkillä varustettu teksti tulee palauttaa viimeistään 1.5.2019 Viispiikkisen toimistolle, os. Virastotie 3, 43500 Karstula. Mukaan tulee laittaa suljetussa kuoressa nimi ja yhteystiedot.

Kisaan kutsutaan tekstejä, jotka liittyvät jollakin tavalla Karstulaan, Kannonkoskelle, Kivijärvelle, Kyyjärvelle ja Pylkönmäkeen. Teksti voi olla esimerkiksi tarina, novelli, draama, runo tai runojen sikermä (max 5 runoa). Pituus max. 20 000 merkkiä.

Kisan ensimmäinen palkinto on 500 euroa. Kymmenen parasta saa myös halutessaan kirjallisen palautteen tekstistään. Voittajat julkistetaan Viispiikkisen 70-vuotisjuhlien yhteydessä 21.7.2019. Parhaista tehdään juhlajulkaisu.

Lisätietoja Irma Hirsjärvi hirsjarvi(at)gmail.com
Neljän koon tarinatalkoot

Vapaa tekstilaji
Vasemmistonuoret ja Libero: teemana luokat (12.5.2019)

Vasemmistonuoret ja Libero järjestävät kirjoituskilpailun, jonka teemana on luokat.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vuonna 1989 ja sen jälkeen syntyneet. Kilpailuun voi osallistua omavalintaisella tekstilajilla. Tekstin pituutta ei rajoiteta. Kilpailun kirjoituskieli on suomi. Yksi kirjoittaja voi osallistua vain yhdellä kirjoitustyöllä, jonka tulee olla aiemmin julkaisematon. Kilpailuaika on 1.1.–12.5.2019. Voittajat julkistetaan elokuussa 2019.

Vasemmistonuorilla on oikeus julkaista kilpailutyö painettuna ja internetissä. Julkaisemisesta ei makseta erillistä korvausta. Kilpailuun osallistuminen ei rajoita tekijän oikeutta julkaista kirjoituksensa kilpailun jälkeen haluamallaan tavalla.

Lähetä kilpailutyösi 1.1.–12.5.2019 liitetiedostona osoitteeseen tiedottaja(at)vasemmistonuoret.fi tai kirjeitse Vasemmistonuoret / kirjoituskilpailu, Hämeentie 29, 6. krs, 00500 Helsinki. (Jos kilpailutyö toimitetaan postitse, 12.5.2019 postileima hyväksytään. Kilpailutöitä ei palauteta.) Liitä kilpailutyöhön nimesi, ikäsi, kotikaupunkisi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi (sähköpostin viestikenttään tai postitse lähetettäessä erilliselle paperille).

Luokat

Jännitysromaani
Rikos 2019 (31.5.2019)

Kustannusosakeyhtiö Otava, Otavan Kirjasäätiö ja tuotantoyhtiö Dionysos Films julistavat suuren Rikos 2019 -kirjoituskilpailun. Kilpailussa etsitään seuraavaa kansainvälisen tason suomalaista huippujännäriä, romaania, jossa voisi olla potentiaalia myös elokuvaksi tai tv-sarjaksi.

Kilpailun piiriin kuuluvat kaikki rikoskirjallisuuden lajit. Kyseeseen voi siis tulla niin perinteinen dekkari, psykologinen jännitys, kiivastahtinen toimintatrilleri kuin vaikka historian salaisuuksia avaava mysteeri. Käsikirjoitusten aihe on vapaa.

Osallistumisaika on 7.9.2018–31.5.2019. Kilpailuun osallistutaan 100 liuskan (n. 2000 merkkiä / liuska) näytteellä käsikirjoituksen alusta sekä riittävän yksityiskohtaisella synopsiksella kokonaisuudesta.

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille. Aiempi kirjallinen tuotanto ei ole este osallistumiselle, mutta kilpailuun osallistuvasta käsikirjoituksesta ei saa olla kustannussopimusta tai muita sopimuksia minnekään.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kilpailuun tarkoitetut käsikirjoitukset lähetetään 31.5.2019 mennessä paperilla, yhdelle puolelle arkkia tulostettuina osoitteeseen

Kustannusosakeyhtiö Otava
”Rikos 2019 -kirjoituskilpailu”
Uudenmaankatu 10
00120 Helsinki

Sulje nimesi ja yhteystietosi erilliseen kirjekuoreen, jonka päällä on nimimerkkisi. Emme palauta käsikirjoituksia.

Kilpailun voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla 2019.

Lisätiedot: Kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper / antti.kasper(at)otava.fi / 050 313 2414

Rikos 2019

Heinäkuu 2019

Vapaa tekstilaji, kohderyhmä nuoret
Lastenkirjainstituutti ja Karisto Oy: Sytytä lukemisen vimma! (31.7.2019)

Lastenkirjainstituutti ja Karisto Oy järjestävät kirjoituskilpailun, jossa etsitään erityisesti 11–14-vuotiaita poikia kiinnostavaa kaunokirjallista käsikirjoitusta.

Etsimme rohkeita ja uudenlaisia tekstejä, jotka koukuttavat nuoret kirjojen pariin. Kirjojen tulee olla juonivetoisia, riittävän helppolukuisia ja aiheiltaan erityisesti poikia kiinnostavia. Kaikki pojat eivät ole samasta muotista, aiheet voivat siis olla monenlaisia. Käsikirjoitus voi olla esim. romaani, novellikokoelma, lyriikkaa tai sarjakuvaa.

Kilpailuun voivat osallistua sekä ensikertalaiset että aiemmin julkaisseet kirjailijat. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä ennen julkaisematon teksti. Kilpailutekstin pituutta ei ole rajattu. Odotamme sujuvia tekstejä, joihin kohderyhmän on helppo tarttua.

Kilpailuteksti lähetetään 31.7.2019 mennessä (postileiman päivämäärä) paperille tulostettuna osoitteeseen Lastenkirjainstituutti, Puutarhakatu 11 A, 33210 Tampere. Kuoreen merkitään tunnus ”Kirjoituskilpailu VIMMA!”.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka tulee merkitä selvästi käsikirjoitukseen. Mukaan tulee liittää suljettu kuori, jonka päälle on merkitty osallistujan nimimerkki ja jonka sisällä on osallistujan yhteystiedot. Käsikirjoituksia ei palauteta.

Kilpailun voittajateksti julkaistaan kirjana vuoden 2020 aikana. Karisto Oy varaa oikeuden julkaista myös muita kilpailuun lähetettyjä tekstejä.

Lisätietoja:
Lastenkirjainstituutti, toiminnanjohtaja Kaisa Laaksonen
kaisa.laaksonen(a)lastenkirjainstituutti.fi, p. 050 3615 639

Sytytä lukemisen vimma!

Marraskuu 2019

Romaani
NaNoWriMo (1.–30.11.2019)

National Novel Writing Month (NaNoWriMo) haastaa kirjoittamaan romaanin kuukaudessa. Kyse ei ole varsinaisesta kilpailusta vaan enemmänkin kirjoittamishaasteesta.

Joulukuu 2019

Raapale
Sata sanaa seudulta (22.12.2019)

Sata sanaa seudulta, deadline: 22.12.2019. Teema ”sata sanaa seudulta”, aihe ja tyylilaji vapaa. Pituus sata sanaa.

Salon Seudun Sanomat järjestää kaikille avoimen Sata sanaa seudulta -kirjoituskilpailun 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Kilpailu on käynnissä koko vuoden ja päättyy 22.12.2019. Tekstejä julkaistaan Salon Seudun Sanomien kulttuurisivuilla ja netissä vuoden aikana.

Paras teksti palkintaan vuoden lopuksi kirjakauppalahjakortilla. Lisäksi vuoden aikana arvotaan kaikkien osallistujien kesken tuotepalkintoja.

Sata sanaa seudulta

Share