Kirjoittajaporukassa olet omiesi kanssa

Meillä on täällä Orivedellä ihan mahtava kirjoittajalukio, jossa on ihana kirjoittamisen opettaja sekä yleislukion puolella myös aivan ihania opettajia. Sinä, joka rakastat kirjoittamista, olet ehdottomasti tervetullut joukkoon!

Meillä on monia kirjoittamisen kursseja, joten jokaista kirjallisuuden osa-aluetta pääsee harjoittelemaan. Pystyt kehittymään myös niillä alueilla, jossa et ole vielä niin taitava, koska meillä saa apua aina. Pääset opiskelemaan miten kirjoitetaan proosaa, draamaa, lyriikkaa ja asiakirjoittamista. Voit löytää niistä sen, joka on sinulle se oikea, ja voit yllättää itsesi ja onnistua sellaisissakin asioissa, joissa olet ehkä aikaisemmin kokenut olevasi huono.

Kirjoittaminen voi olla se asia, jota olet halunnut tehdä aina, tai olet löytänyt sen myöhemmin. Sinulla täytyy olla kuitenkin motivaatiota kirjoittaa ja keskustella kirjoittamisesta. Täällä opit ottamaan vastaan palautetta ja antamaan sitä muille rakentavalla tavalla. Täältä saat ne perusteet, joita tarvitset tulevaisuudessa, minne tahansa menetkin, koska ei sitä koskaan tiedä, mihin kirjoittamisesta voi olla apua.

Kirjoittajaporukassa voit kokea olevasi omiesi kanssa ja pääset keskustelemaan niistä oudoimmistakin teksteistä, joissa tapahtuu mitä kummallisimpia asioita, eikä kukaan edes pidä sitä mitenkään outona.

Täällä saat itkeä ja nauraa ihanien ihmisten kanssa ja voit kokea olevasi turvassa.

Noora Kettunen (17K)

Share