Aina saa apua

Suosittelen lämpimästi hakemaan Oriveden kirjoittajalukioon. Kirjoittajalukio tarjoaa monipuolista kirjoittamisen opetusta, ja täällä saat itse saa asettaa omat tavoitteesi.

Itse olen kehittynyt huimasti kirjoittajana, ja välillä on tullut laitettua rima liiankin korkealle. Kirjoittajalukiosta saa aina tarvittavan avun, kun sitä vain pyytää – ja suosittelen sitä pyytämään.

Oriveden lukio, jonka yhteydessä kirjoittajalukio sijaitsee, on opiskelijaläheinen lukio. Tässä lukiossa opiskelu on ihan kuin menisi kotiin. Oppimisympäristö on loistava ja ilmapiiri on kannustava. Jokaista oppilasta autetaan, ja opettajille on helppo mennä puhumaan, jos jokin painaa mieltä.

Oriveden lukiossa ja kirjoittajalukiossa saat laadukasta opetusta, niin kirjoittamisessa kuin muissa aineissa.

Jarmo Kapli (17K)

Share